Urządzenia i Akcesoria
Smoked Salmon Lemon Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
pasta e.g. spaghetti, linguine, fusilli16 oz
-
garlic cloves4
-
fresh chilies to taste, and deseeded, if preferred1 - 2
-
salt plus extra to season, to taste2 pinches
-
ground black pepper plus extra to season, to taste2 pinches
-
lemon peel thin peel only, no white pith (2 in. x ½ in. ea.)4 pieces
-
hot smoked salmon flaked (see Tip)5 ½ oz
-
lemon juice to taste (1-2 lemons)2 oz
-
capers drained3 tbsp
-
fresh flat leaf parsley leaves only, roughly chopped3 - 4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
498 mg
Białko
25 g
Kalorie
2937 kJ /
702 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
93 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1h
Chili Oil Noodles with Shrimp
30min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Dirty Rice
1h 5min
Lemon Pasta
35min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2h 25min
Lemongrass Chicken Soup
50min
Mushroom Fettuccini
40min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Maple and Mustard Salmon
20min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h